icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Onze diensten

Een veilig en bereikbaar Nederland voor iedereen. Dát is de missie van VES. Volker Engineering Structures is een bedrijf dat dag in dag uit bezig is met het verlengen van de levensduur van multidisciplinaire constructies in de infrastructuur. Onze expertise: bruggen en sluizen. Hiervoor realiseren we assetmanagement, onderhoud, renovatie, reconstructie en vervanging en calamiteitenmanagement. 

Calamiteitenmanagement

Binnen een mum van tijd staat een calamiteitenteam met onze experts en partners klaar om snel tot een oplossing te komen.

Lees meer

Onderhoud en services

Van kleine projecten tot grote, multidisciplinaire constructies: bij VES kunnen we iedere uitdaging aan. Door middel van onderhoud zorgen we voor betrouwbare en beschikbare bruggen en sluizen. 

Lees meer

Asset management

Onze experts van assetmanagement geven advies op basis van inventarisatie en analyse. Zo bieden we onze opdrachtgevers de meest geschikte oplossing en onderhouden we bruggen en sluizen optimaal.

Lees meer

Renovatie, constructie en vervanging

Voor de renovatie, constructie of vervanging van een brug of sluis stellen we een projectteam samen. Met elkaar realiseren wij de beste oplossing, waarbij één projectleider als...

Lees meer